Maszyna do miesa zelmer

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, jakiej obiektem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o nazwanej grubości (w współzależności z potrzeb, na wszelkiej szerokości rozgniecenie posiada taką samą grubość). Praca urządzenia przyspiesza i ułatwia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Wynik ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze zwykli nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie rozlokowane na wałkach obrotowych.

https://ecuproduct.com/de/waist-trainer-eine-innovative-art-ihre-figur-zu-modellieren/Waist Trainer Eine innovative Art, Ihre Figur zu modellieren

Prasa do kotletów znajduje wykorzystanie w klubach gastronomicznych i sklepach, gdzie w ofercie można odnaleźć mięso wołowe w sytuacje zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe wykonane na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie znacznej miar rozbitych plastrów w procesu bliskiego czasu czasu - ok. 800 części w układzie godziny, przy czym ciało nie zapewne istnieć mrożone, ani nie może wywoływać kości. Obsługa maszyny jest mocno popularna, dzięki zastosowanym przez producenta Maga następujących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w charakteru zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dojazdu do dobrzy), zmiany konstrukcyjne, mające prestiż na obniżone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności podających się na całość cyklu rozgniatania (skrócony godzina pracy), polerowana obudowa o stałych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy powinny stanowić oczyszczane i suszone po stałym związku z żywnością; zabronione jest czyszczenie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego urządzenia i przekładni olejowej to specjalne atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszelkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały zauważone przez mężczyzn i jurorów Międzynarodowych Targów w Poznaniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent urządzeń do przemysłu spożywczego, umieszczając się na inteligencji oraz poznaniu otrzymywanym od 1990 roku umieszcza na jakość, prostotę, inteligencję rozwiązań, trwałość i wielką wydajność. Firma sukcesywnie zwiększa naszą możliwość o dodatkowe maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.